Stureplan




Hahah!

Nu är det sovdags...godnatt!!

Andra dagen med hela huset fullt av släktingar. Trevligt men lite uttröttande med allt runt omkring, laga mat, fixa fika osv. Tur att jag har fått så mycket hjälp av Malin. Jag är lite väl pedantisk när det gäller städningen så jag hade haft ett helvete om jag skulle hinna allt.

Nu är det iaf sängdags och sedan tänkte jag nog unna mig en liten sovmorgon i morrn, iallafall till ca 8. Blir en ganska tung helg när det kommer till sömn. Fest imorrn och på lör, det är hårt när man börjar bli gammal. Hehe, synd om mig.

Godnatt!!

Gravid

Inte jag men Malin är, det betyder att jag ska bli pappa. Längtar verkligen...

Har ju vetat om det ett bra tag nu men det är först nyligen som alla fått veta. Om ni vill läsa mera om det hela rekomenderar jag Malins blogg, hon uppdaterar mera frekvent och har dessutom redan skrivit en hel massa.

Schema

Fullspäckat schema framöver, nu börjar det faktikst kännas att vi snart åker.

Ons: Jobba och kalas pappas sida av släkten
Tors: Jobba och kalas mammas sida av släkten
Fre: Jobba och bowlingfest med jobbet
Lör: Fest med kompisarna
Sön: Vilodag/städa ur festlokalen
Mån: Jobba över för att förbereda inför resan
Tis: Jobba över för att förbereda inför resan
Ons: Jobba och kanske lite break men det är nog en del som måste köpas inför resan
Tor: Jobba. Är det nått mer som måste köpas??
Fre: Jobba och packa
Lör: Winnerbäckskonsert i linköping
Sön: Lilljul hos farmor
Mån: Nuuuuu lämnar vi sverige!

Grattis till mig, lr??

Så var man 25 då, känns ingen större skillnad faktiskt. Det värsta känns det som är att för varje dag komma närmre 26, då blir det dyrt att flyga och åka tåg.

Igår kände ja mig som värsta hemmafrun, stod i köket i nästan 4 timmar. Först lagade jag mat, hjortfärsbiffar med klyftpotatis och kantarellsås. Sen gav jag mig på att steka en julskinka, vi kände det att vi var tvunga att få julpyssla lite hemma iaf. Sen att det kanske inte var helt rätt dag att göra det på är en annan sak. Efter d så gjorde jag och Malin två tårtor till jobbet, lr rättare sagt Malin gjorde tårtor och jag bottnar. Dom blev fin fina, tack älskling!!

Dags att jobba!!

Önskelista

Har fått frågan flera gånger vad jag önskar mig när jag fyller år och det är inte lätt. Har iallafall funderat lite nu och kommit fram till följande saker.

Önskelista
- Pengar till thailand och för att göra det lite roligare, i baht.
- En ny stekpanna (måste klara induktionshäll)
- En plunta (Så man kan värma sig i backen när vi är i sälen)
- Trivial pursuit family (Jag tycker det är roligare med lite blandade frågor, dom andra är grymt svåra)
- Whiskeyglas

Sen har jag tyvärr inga fler idéer om det inte är någon som vill köpa mig en projektor eller varför kanske inte en ny bil.

Vinterpromenad

Jag och Malin var på en liten vinterpromenad för några helger sedan och tog då några bilder. Bland annat följande två.

image108



image109

Nu i helgen ska vi en sväng upp till Luleå, får se om det blir några mer vinterbilder då, Jag vet inte riktigt vad det är för väder där uppe. Ska bli kul att komma upp iallafall, har aldrig varit där under vintern.


Svävar

Idag är en bra dag. Fråga mig inte varför, för det finns egentligen ingen anledning. Lr, jo visst... Ja har värdens bästa och underbaraste flickvän men det har jag ju varje dag så varför skulle idag vara speciell. Ja vet helt enkelt inte, kanske är mycket som klaffar på en gång. Jobbet flyter på bra, ja har hittat en snygg jacka som jag nästan helt säkert ska köpa och som jag dessutom får 20% off på. Min counter till thailand visar på 20 dagar och jag har fått tillbaka bilen som jag längtat efter. Kanske är så bara, ibland kan inte humöret stoppas av att det är måndag. Hoppas att ni andra också har en bra dag, nu ska jag flyta vidare.

Ha d!!

Yet another week

Sitter här o skriver igen, det blir inte så ofta nu mera. Har precis druckit mitt morgon kaffe och är nu människa igen. Helgen har varit väldigt lugn, fortsatt med lägenheten men har tyvärr fått veta att det skulle bli för dyrt att anlita snickare. Nästan 300 000 skulle dom ha, så det blir att göra det själva. Är väl ok, men hade varit skönt att slippa med tanke på att vi till våren även kommer fortsätta med den sista delen på våran lägenhet. Lördag eftermiddag vigdes åt att byta till vinterdäck på bilen. Fick tillbaka den från lackningen i fredags och nu är den riiiktigt fin. Tack till Malin som var så snäll och hjälpte mig städa invändigt, tack även till Gustav som hjälpte till där det behövdes. De där bilderna på lägenheten som jag lovade har jag ännu inte lyckats få till, mestadels pga av den enkla anledningen att jag oftast skriver blogg på jobbet och det är inte här jag har bilderna. Apropå lägenheter så har den nya hyresgästen redan sagt upp sig, hon skulle tydligen börja plugga i linkan och därför flytta dit. Har fram till sista nov att hitta en ny hyresgäst för att den nya skall slippa dubbla hyror. Blir nog att slänga upp en annons i veckan. Nån intresserad??

image107

IQ-test

Ja, vad ska man säga. Protokollet talar sitt tydliga språk :) Men bäst tycker jag om meningen: Du fick bättre resultat än 95% av populationen.

Vill ni göra testet finns det här.

image106



Söööt tjej!!

Fick det här i morse när Malin vaknade!! Det är dom små sakerna som gör en glad, nu kommer ja ha ett leende på läpparna hela dagen.

image103


Lite roligt var att jag samtidigt satt och drack kaffe ur en kopp som jag fick av Malin på våran 1års förlovningsdag.



Älskar henne såå mycket och är så glad att jag har världens bästa och finaste tjej. Du VET att det kommer vara du och jag för alltid gumman.

Snö

I morse var det liiite vitt på marken, snö på riktigt inte bara frost. Egentligen är jag en sån som tycker om snö, lr hmm...jo snö tycker jag om men inte vinter. Hmm, hur går det ihop?? Jo, problemet med snö är att det smälter. När snön smälter blir det blask och blasket gör mig blöt om fötterna. Men snö tycker ja ändå om. Ja tycker det är fint att titta på och mysigt att ha utanför fönstret när man sitter inne i ett varmt rum. Tittade på bilder från förra julen här om dagen, liiite synd att vi inte kommer få sitta i vårat pyntade hem och mysa. Men bara lite...

Så här såg d ut förra året hos oss.




It has been a while

Nu var det ett tag sen ja skrev ett inlägg sist men jag har helt enkelt haft totat skrivtorka.

Sitter nu på jobbet och dricker mitt morgonkaffe. Har varit o lämnat in bilen på lackning, blev lite skador när pappa skulle hjälpa mig tvätta en gång för att tag sen. Hehe, en stor vit fläck utan lack på ena hjulhuset. Inte så kul men nu ska det ordnas iaf.

Har haft en skön helg, är kul när Malin inte jobbar eller iaf inte jobbar hela helgen. I lör var vi och badade som små fjortisar men kul var d. Åkte vattenrutchkana, bada bubbelkopp o sånt där man gör. Kul att komma ut o aktivera sig lite. När vi badat klart åkte vi ut till mamma o pappa och lånade deras plankor, så det blev plankstek på kvällen. Det har jag aldrig gjort själv förut. Senare på kvällen blev d film o mys i soffan. Det är bästa med hösten, att man får krypa ihop i soffan o tända lite ljus. har föresten skaffat/byggt nya bord i vard rummet oxå. Blev så mycket bättre när vi fick ut det där tråkiga lackbordet från ikea. Igår fortsatte vi med lägenheten lägenheten där vi vräkt en hyresgäst, mamma och pappa kom in och så hjälptes vi åt att riva upp golv. Hittade riktigt fina trägolv under all plastmatta och laminatgolv. Den där lägenheten har potential kan jag säga. Hade det inte varit för att det inte finns terass och sånt hade ja gärna bott där själv. Det kommer bli en 3a eller 4a på 90 kvadrat, i etage. Uppe på vinden är det fina mustockar som kommer upp och ett takfönster med väääärldens utsikt. Stort är det också, vindens rättsliga golvyta är nästan 50 kvadrat. Det är alltså ytan där takhöjden är minst 1,4m, lägg sedan till nästan 30 kvadrat till där det inte är lika högt men som ändå hjälper till att "förstora" rummet. Bilder på renoveringen kommer!!

Ska jobba nu, men avslutar med en bild på mitt bord *stolt*.

image92