Bildblogg

Blir ett kort inlägg så här på onsdagskvällen innan vi går och sover. Idag har vi varit i smögen och gått runt. Helt underbar stad och just nu är det dessutom seglarveckan och hur mycket STORA båtar som helst. Kändes verkligen som att vara utomlands när man gick omkring där i myllret av männinskor utmed bryggan. Slänger ut en bild och sen är det puss och godnatt, är helt slut efter en dag utomhus. Kanske kommer flera inlägg innan veckan är slut, vem vet.


Första inlägget från nya telefonen.

Ligger just nu och skriver mitt första inlägg från min nya telefon. Vi är i en by strax utanför Lysekil, våran husvagn är uppställd precis utanför stugan med sjöutsikt åt två håll. För tillfället skakar hela husvagnen och det år på väg att blåsa upp till kuling. Imorrn hoppas vi dock på bättre väder då vi funderar på att ta en sväng till smögen. Har tagit jätte mycket fina bilder som jag hoppas lägga upp inom em snar framtid.

Semester, äntligen!

Tillslut har dagen kommit som jag räknat ner till i tre veckor sedan pappadagarna tog slut. Äntligen ska jag få vara hemma o ta det lugnt, umgås med familjen, sola o bara ha trevligt. Har i och för sig fortfarande exakt 1h 45 min kvar men det känns ändå rätt ok. Kom ju för 45 min se hehe, kort dag.

Har ÄNTLIGEN fått tummen ur och fotat oss för att skicka in till tidningen. Det blev ett enkelt kort hemma så att vi skulle hinna få ut det innan vi drog på semester. Så håll utkik i tidningen nu, snart borde våra fina (?) nunor synas där.

Hörs!

Nedräkning till semestern

Har inte orkat blogga på ett tag, inte för att det inte hänt nått här hemma utan bara att jag inte har orkat. Skyller på vädret! Har länge lovat att det ska komma bilder från olika händelser och det gör det, tar bara lite tid för mig att få tummen ur. Kan inte fixa bilder på jobbet och hemma så har jag fullt upp med annat.

 Vi ska snart iväg med husvagnen till Lysekil för att sedan bara komma hem en kort tid för dop och sedan iväg igen till Luleå. Det är min mormor och Morfar som haft husvagnen som sommarstuga på en campingplats så det har varit lite si och så med funktionalliteten på olika saker och det har jag velat fixa. Jag är så där att om det finns någon funktion så ska den fungera, annars stör jag mig på det. Under våran semester så kommer både dator, marera och internet följa med så beroende på väder så kommer det komma bilder och uppdeteringar på bloggen.

Har spanat in en telefon som jag skulle vilja köpa under den senaste tiden också, tycker jag är värd det. Har inte haft en vettig telefon på över ett år. den släpps på fre så jag hoppas att jag kan hinna lägga vantarna på en innan semestern och innan de tar slut i butiken.

Det är iallafall den här jag ska skaffa:



Snygg, eller hur??