Glöm designen

Jag skulle hjälpa Malin med en sak på hennes blogg igår och tydligen så sparades hennes design template över på min. KUUUL!!! Jaja, bara att sätta sig och knacka in igen, får se när jag orkar bara.


Hemma igen

Nu så var vi hemma igen då, känns både skönt och tråkigt. Det är skönt att vare hemma i sitt eget hus i sverige och äta sin egen mat men samtidigt är det ju klart att man saknar friheten, värmen, solen och de underbara baden. Jag kan iallafall säga att jag är fast, men nästa gång är det klart att det inte blir en rundresa som vi gjorde nu utan vi måste vara på ett ställe och det stället blir nog Ao Nang, vi tyckte det kändes som en bra kompromiss, Ganska lugnt i förhållande till patong men ändå lite hålligång, inte som Ko Lanta.

Igår var vi och tittade på barnsaker, man blir verkligen så himla sugen på att ha den lilla ute nu. Kollade på den sista vagnen som matchade våran kravlista och den kändes faktiskt väldigt bra. Får se när vi beställer, än har vi tid men det är upp till 12v leveranstid så det gäller att vara i hyfsad tid ändå. Haha, det är som att beställa bil.

Bilder från thailand kommer, lovar. Nu ska ja jobba!!