Lite bilder

Tog de här för ett tag sen men har inte kommit mig för att göra något med dem försen idag.










Var och lyssnade på gessle utanför stångebrofältet igår, riktigt trevligt. Kul att träffa Magnus lite igen oxå. Ska se till att det blir lite oftare i fortsättningen. Det är ju inte långt till linkan om man säger så. Hinner inte skriva mera nu, måste hoppa in i duschen. Känner mig inte helt fräsch efter en hel dags brännande i solen.

Jobb, jobb, jobb...

Hann inte med mycket mer än att jobba under förra veckan, körde fram till ca 7 och sen när jag kom hem var jag klippt slut. Det som hanns med var lite matlagning o sen hägrade soffan stenhårt. Helgen såg ut som om den skulle regna bort så jag beslutade mig att jobba lite även då, är skönt att jag faktiskt börjar se slutet på det här projektet så ja tänkte bli klar med det innan ja går på semester. Sagt och gjort.. blev lite längre än planerat bara och helt plötsligt hade 22h avverkats lör och sön. Fina pengar :) Tur det, har ju hittills inte lyckats spara något till thailand men nu kanske ja ska kunna lägga undan åtminstånde 8k nästa mån.

Ska fortsätta jobba nu, men vi får se om ja kanske kan komma igång med mitt bloggande snart igen.


Hur får man tiden att räcka till?

Har inte haft tid att blogga så mycket den sista tiden, har varit fullt ös på jobbet men nu börjar det ändå kännas som om jag snart kan få byta projekt iallafall. Började lite smått i det nya projektet igår kväll, lovade att jag skulle köra ett par timmar på kvällarna i det projektet och det hade jag inte så mycket emot. Det ser ju ut som om det iallafall bara ska regna hela veckan. Jag hoppas på lite sol till helgen, börjar bli otroligt blek igen. Skulle vara skönt att ligga o gassa i solen några timmar med min nyinköpta ipod. Hoppas även för M.s skull att det kan bli lite sol på ons tors då hon är ledig.

Nu ska ja dra igång o jobba, hörs!!