Två till på Wilmer

Fixade två till som Malin ville ha.

image65


image66

Winnerbäck, fredag och överraskning

Äntligen fredag!! Nevars, men visst är det skönt med helg. Känns som hjärnan fått gå på högvarv de sista dagarna. Har kommit in i lite mera komplicerade grejor där det behövs en hel del tankeverksamhet. Men det känns ändå bra att få använda de grå cellerna lite grand. Det är löneförhandlingstider också, lite sent om sider då det skulle vara satt redan i mars. Det är första gången på nya jobbet så det ska bli spännande att se hur det går.

Beställde biljetter till winnerbäcks konsert i cloetta center den 8e december. Haha, det är två dagar innan vi åker till thailand, jag kommer känna mig grymt glassig. Lr alltså, då är jag uppe bland molnen så allt kommer bara dansa framåt. LÄNGTAR!!

Malin fyller år i helgen och jag har en överaskning, hon är så nyfiken så att hon kan spricka men jag var tvungen att avslöja mig lite med en 1l återförslutningsbar påse som endast får innehålla behållare med mindre än 1dl. :)

Hehe, ska bli kul o se vad hon säger!

Ha d!!

Sommarbesöket i Luleå

Vi kom hem ifrån Luleå för ca en vecka sen och jag har börjat aklimatisera mig på jobbet igen. Under veckan har jag fått till våra nya fönsterbräden - Bilder kommer någon dag när jag känner att jag orkar.

Alltid kul att komma upp till Lule, även om det inte blir så ofta för min del. M´s föräldrar är så trevliga och mysiga så det gör resan till en kul händelse under sommaren. Det var även Lulekalaset när vi var där så vi fick komma ut o träffa M´s kompisar som var hemma över sommaren eller bor kvar där. M fick en liten bror i april så det blev många bilder på den lilla parveln, här följer några stycken.

image59


image60


image61


image62


image63


image64