Död...inte riktigt men för ett tag

Min blogg kommer dö under ett tag framöver nu, närmare bestämt ca 3v. Återkommer med härliga bilder när vi kommer hem.


Svar på föregående inlägg

Rädda barn finns inte i singularis. Man får ta till någon synonym, som skrämt, skräckslaget, räddhågset, ängsligt, skrajset, harigt, skyggt eller vad om kan passa i sammanhanget. Fick fundera ett tag men efter lite tankeverksamhet och bekräftelse av google så löste sig det hela.

En rädd mamma och ett ??? barn

Fick något att fundera på vid lunchen idag. Du kan säga att det är en rädd mamma men vad är barnet om det har samma känsla? Ett rätt barn?

Jag vet svaret, men vet du??

Nu är det inte alls långt kvar!

Nu är det inte alls många dagar kvar, guuuud vad jag längtar!



Och så hoppas jag att det ser ut så här när vi kommer hem. Den här bilden är tagen 20e april förra året, dvs dagen INNAN vi kommer hem.



F_ck you PAPPArazzi

Inte ens i sitt get hem kan PAPPArazzi fotografen hålla sig borta, man blir ju heeelt tokig!


Långsamt

Fick feedback på mitt förra inlägg och fick då höra att bilderna gick lite långsamt att få fram. Nu skall detta delvis vara åtgärdat.

Alice dop

I helgen döptes min lilla systerdotter och Leahs kusin. Jag var fotograf för dagen och fick en del fina bilder. Här är ett smakprov, finns även ett lågupplöst bildspel om du klickar på bilden här nedan.


Älskade barn

Det var så kul att igår få hem Malin och Leah. Leah verkade helt överlycklig att få träffa sin pappa, även om jag tror det var "atte" (katten) som var mest intressant.

Min sötnos nr2!


Mera Madde

Nu är det kanske sent att lägga ut flera bilder på Madde och hennes mage efterssom lilla Ella redan kommit till världen men jag har inte gjort något mera med dem sen sist. Nu känner jag iallafall att jag är klar och kan lämna över materialet till Marcus och Madde.

Sista versionen, varsågoda!