Sötnosarna

Tack för att ni finns mina prinsessor, älskar er av hela mitt hjärta!

Grattis Leah på halvårsdagen! Det har verkligen hänt mycket med dig sen du kom till oss, tänk att tiden kan gå så fort. Innan vi fick dig visste ingen av oss att man kunde älska någon på det sättet som vi älskar dig men nu uppfyller du våra hjärtan varje vaken tid. Ser fram emot ett se dig växa upp och bli en stor tjej.

Nu är jag så trött att skallen snurrar och jag knappt ser vad jag skriver, så nu blir det duschen och sen stupa i säng.


Gravidbilder

Min syster är gravid och börjar närma sig slutet då knytet väntas ut på min födelsedag den 28e. Med så kort kvar passade vi förra veckan på att ta lite bilder. Kommer presentera dem lite pö om pö här med start idag.


Renovering och hemmamys

Helgen har varit mysig med en hel del renovering och kvällsmys framför tvn. Renoveringen har bestått av att hos oss riva ut det gamla köket och börja ta bort badrummet och i den andra har jag dragit lite el. Har även ritat om byggritningarna en delså Leah kommer nu att få ett större rum än vad vi tänkte oss från början.

Så här kommer det bli:

Så här ser det ut för tillfället:


Bilden är tagen med mobilen!

Nån retar Leah


Nytt sovrum

I helgen skaffade vi oss ett nytt sovrum, eller nytt och nytt men ordentligt omgjort iallafall. Vi satte upp en tavellist ovanför sängen och tog bort en hylla som vi hade där tidigare. Sen flyttade vi tvn från väggen mitt framför sängen till hörnet och vips så kändes rummet mycket öppnare och större, trots att det är en platt-tv.

På tavellisten har jag byggt egna ramar för att verkligen få dem precis som vi ville ha dem. Dessutom blev det billigare än att köpa och jag fick ett verktyg till på köpet eller vad man ska säga. Var tvungen att köpa en fräs för att fixa spåren som glaset ligger i.

Så här blev det iallafall.


Första frosten

I lördags morse så var det ett par minusgrader och fullt med frost på gräsmattan. Vet inte vad jag ska tycka men det blev en fin bild iallafall.


Sista höstbilden för året

Tog en höstbild i folkparken förra helgen när jag var påväg från campus efter att lämnat mat till Malin som gjorde högskoleprovet. Nu i helgen var vi uppe tidigt på morgonen och då var det fortfaramde frost på marken. Har en mysig "vintrig" bild på kameran som jag tänkte lägga upp här någon dag.