Fotosession med Leah

Har länge tänkt på att jag ska fota Leah "på riktigt" och idag slog vi slag i saken. Har tyvärr inga studioblixtar men jag tyckte det blev rätt ok ändå. Kommer nog ett par stycken till från sessionen, har i stort sett bara hunnit lägga in dem på datorn.


Leahs nya favoritleksak

Leahs favoritleksak sedan hon var liten har varit en blå (hund?)pipleksak men på sista tiden har hon faschinerats av ett hus med hål som man stoppar klossar i.

Titta så söt!


Magtest

Testar för att se vad ni tycker. Jag gjorde bilden så att magen framträder på ett annat sätt. Vad sägs?


Leah dyker

Fick till en dykbild på Leah på babysimmet i lördags. Nu börjar hon tycka att det inte är något speciellt att dyka så förhoppningsvis kan vi få till flera såna bilder. Tycker det är riktigt häftigt.


Allahjärtansdags tulpaner

Fick en rejäl bukett med tulpaner av mamma och pappa igår. Var tvungen att fota dem då jag tyckte det var så härliga kontraster mellan det gula, gröna och lila.


Maddes mage

I början av förra veckan så var jag hemma hos Macke och Madde som snart väntar tillökning i familjen. Jag hade blivit ombedd att ta en bild på lillmagen och självklart var jag inte sen att haka på. Sagt och gjort, här är resultatet:

Vet bara inte riktigt vilken variant jag tycker är bäst, just nu lutar det åt den här men den finns med vit bakgrund, "melerad" vit bakgrund, svartvit Madde, osv. Just nu får ni se den här iaf.


Älskade familj

Utan er vore livet väldigt tomt, älskar er av hela mitt hjärta!


Min lilla tjej!

Igår var vi ute och gungade lite efter jobbet och mamma Malin fotade oss två


Mera Leah

Här kommer mera Leah, ni får säga till om ni tröttnar :)