Storhandling

Va o storhandla idag oxå...lr storhandling blev d egentligen inte, men det var månadens stora handling. Var faktiskt inte så mycket vi behövde, köpte så mycket förra månaden. Kom hem o gjorde tacos sen, gott!! D va faktiskt ett tag sen ja käkade d...

Nu så e d alldeles strax sovdags, börjar bli trött, ja sov kanske lite dåligt i helgen... har kollat CSI nu, skönt att ha en tv som inte hoppar... grymt less va ja på min lilla installation ja var tvungen o göra i fre. Elektrikern hade inte hunnit göra klart allt o vi bara måste titta på medicinmannen på fre, så ja fick klättra upp på taket o koppla lite själv :) Inte snyggt, men d fungerade hyfsat iaf. Men det blev liksom att bilden hoppade till ibland.

Skrev inte så mycket om grillfesten igår, ja va så himla trött i huvudet. Blev inte bara tre öl under kvällen om man säger så. Ja o A tog d lite chill på eftermiddan o kopplade in elen på terassen o sen komm Habbe förbi o så till sist M och J o då satte vi igång att grilla. Blev liiite trång med tre flinta stekar på grillen :) Men gott blev d....Sen körde vi två stycken kubbturneringar ute på gräsmattan....tjejerna vann båda...hmmm, M fuskade nog som vanligt :) När d började bli för mörkt för att vara ute på gräset satte vi oss på terassen o tände lampan vi installerat tidigare på dagen...*STOLTA* :) o tände vattenpipan...Riktigt mysigt, hoppas på att det blir såna kvällar i sommar. Ska bara se till o få på nått annat grus på gången, det dras in så himla mycket i hallen som sen dras in i hela huset...inte alls kul.

Slänger ut lite bilder på vårat hem oxå, så att ni förstår vad ja pratar om för platser...

Våran vattenpipa, matbordet o tv hörnan...

image26



Köket

image27



Mysiga soffgruppen i vardagsrummet, här sitter ja ofta me datorn. E så ensamt i datorhörnan.

image28



Sängen....där jag alldeles strax kommer gå o lägga mig.

image29

Kommentarer
Postat av: Majsan

Vet ej hur man skall tolka dte där testet....=)
Gud vad snyggt hem .....=)

2007-05-28 @ 23:46:32
URL: http://loppansdittochdatt.blogg.se/
Postat av: Anonym

tack =)
o jäklar vad fint ni har hemma!! bor du ihop med en inredningsarkitekt eller? =)

2007-05-29 @ 15:49:41
URL: http://evelinastrand.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback